Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sunrise Mamlouk Palace, Hurghada

Hotel Sunrise Mamlouk v Hurghadě - venkovní bazény

V zeleni rozložený komplex leží přímo u vlastní hotelové písčité pláže. Centrum Hurghady s jeho mnoha nákupními a zábavními možnostmi je vzdálené asi 20 km.
Komplex byl postaven v roce 2006 a okouzlí vás svou orientální atmosférou. Je zde 584 pokojů, v komplexu se nachází vstupní hala s recepcí, lobbybar, restaurace s nekuřáckou částí, 2 restaurace, kde je výběr z jídelního lístku (asijská a mexická), internetová kavárna (za poplatek), obchody, kadeřnictví, také klub zdraví „ Healthclub“ s krytým bazénem.
Ve venkovním areálu jsou 3 sladkovodní bazény (z toho jeden je vyhřívaný), sluneční terasy, snack-bar, amfiteátr, také bar na pláži. Lehátka, slunečníky a osušky jsou u bazénů i na pláži gratis.
Pro malé děti v sousedním hotelu Sunrise Select Garden Beach miniklub (pro děti 4 až 12 let) s hlídáním, na pláži dětské hřiště, samostatný dětský bazén.
Denní a večerní animační a zábavné programy.

Ke sportování lze využít: v hotelu Sunrise Select Garden Beach kulečník, v klubu zdraví „ Healthclub“ pára, sauna, vířivka, masáže, na pláži různé vodní sporty, potápění, jízdy na koních.
Dále je v ceně stolní tenis, boccia, plážový volejbal, v hotelu Sunrise Select Garden Beach 2 osvětlené tenisové kurty, fotbal, posilovna.
Ve vzdálenosti asi 30 km se nachází golfové hřiště.

Stravování formou all inclusive: snídaně, obědy a večeře – vše formou švédských stolů, přes den malé svačiny, odpoledne káva, čaj, moučníky, půlnoční občerstvení na lobbybaru, místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10:00 do 24:00 hodin.

Ubytování v komfortních dvoulůžkových pokojích s koupelnou/sprchou/WC, fénem, telefonem, trezorem, satelitní TV, minibarem (za poplatek), klimatizací/topením, balkónem nebo terasou. Dvoulůžkové pokoj lze obsadit také jen 1 osobou.

Jeden z pokojů hotelu Sunrise Mamlouk, Hurghada

Komentáře

Jeli bychom kdykoli zase do tohoto hotelu. Byli jsme již popáté v Egyptě, vždy v 5* hotelích. Ale tento hotel je opravdu super. Bohužel nám do minibaru doplňovali jen minerální vodu, uvítali bychom např. Coca Colu či něco jiného.

Egypt na Facebooku