Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sunrise Select Royal, Makadi

Egyptský hotel Sunrise Select Royal

Hotel Sunrise Select Royal leží přímo na překrásné písečné pláži, na nedaleko ležící zátoku Makadi Bay se dostanete během několika minut. Dvakrát denní jezdí bus (za poplatek) do centra Hurghady, které je odsud vzdálené asi 35 km. Transfer z letiště trvá asi 45 minut.

Komfortní prázdninové zařízení je rozloženo do několika vedlejších budov uprostřed přepychového komplexu zahrad. Hlavní budova má vkusně zařízenou přijímací halu s recepcí, posezení, hlavní restauraci s nekuřáckou zónou a terasou, foyer, internetovou kavárnu, různé obchody a kadeřnictví. D8le se zde nachází 4 restaurace á-la-carte (italská, asijská, středozemní, marocká), orientální kavárna, billiárd bar a diskotéka.

Ve venkovních prostorech jsou 3 plavecké bazény se skluzavkou, snack bar. Další bazén s velkou skluzavkou a barem najdete ještě v blízkosti miniklubu. Na pláži a u bazénu dostanete lehátka, slunečníky i osušky zcela zdarma.
Pro nejmenší hosty jsou připraveny animační programy, hlídání, oddělený dětský bazén, hřiště a dětská diskotéka, vodní skluzavky, miniklub pro děti od 3 do 12 let.

V ceně ubytování je basketbal, volejbal, fitness (od 12 let), aerobic, boccia, sauna, jacuzzi, stolní tenis, tenis (osvětlení za poplatek), šnorchlování, pravidelné zábavní a animační programy.
Za poplatek je potápění, surfování a různé vodní sporty na pláži. Zpoplatněno je také wellness centrum "Senses Spa" se saunou, parními lázněmi, tureckými lázněmi, whirpooly, pedikúrou, manikúrou, masážemi a kosmetickými procedurami.

Komfortní pokoje jsou světlé a útulně zařízené, k jejich vybavení patří telefon, TV se satelitním příjmem, minibar, klimatizace, fén, koupelna s vanou nebo sprchou, WC, balkón nebo terasa s přímým nebo bočním výhledem na moře.
Rodinné pokoje mají oddělenou ložnici, ale jinak jsou vybavené stejně.

Stravování: Ultra all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu v hlavní restauraci, přes den různé snacky, odpolední káva, čaj a koláče, zmrzlina, půlnoční občerstvení. Místní alkoholické a nealko nápoje, v lobby baru 24 hodin denně. Večeřet je také možné (po předchozí rezervaci) v některé z restaurací á-la-carte.

(údaje jsou z roku 2010)

Egyptský hotel Sunrise Select Royal Makadi s bazénem
Egyptský hotel Sunrise Select Royal Makadi - ubytování

Komentáře

Už jsme byli v tomto hotelu podruhé a zase jsme byli nadšení. Z Egypťanů vyzařuje pohostinnost a zaručeně sem poletíme i příště. Velký hotelový komplex má širokou nabídku různých sportů, wellness, různých restaurací a samozřejmě dostatek lehátek!! Toalety i umyvadla se pořád uklízely. Personál se choval mile a přátelsky. Nakoupit si můžete v hotelu a v centru Makadi (20 minut pěšky). Tým animátorů se staral o hosty po celý den a nikdo se tu nenudil. Dovolená je tu pro aktivní návštěvníky. Šnorchlování se nám moc líbilo. Sousední hotel má překrásný útes se senzačními rybkami. Na pláži jsme si vyzkoušeli windsurfing, potápění, jízdu na velbloudech i na koních. V bazénu jsme moc často nebyli. Ale mají tu moc krásné bazény s bazénovým barem, taky extra dětský bazén se skluzavkami a i bazén pro sporty.

Egypt na Facebooku