Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Swiss Inn Resort, Dahab

Bazén v egyptském hotelu Swiss Inn Resort

Hotel Swiss Inn Resort leží přímo na pláži s jemným pískem, v zálivu Aquaba. Centrum města Dahab je vzdálené asi 3 km, letiště 100 km.
Tento velmi oblíbený resort se 149 pokoji nabízí také přijímací halu s recepcí, hlavní restauraci s otevřenou terasou, malý obchod, bankomat a internetový koutek (za poplatek).
Ve venkovních prostorech se nachází plavecký bazén se sladkou vodou a s bazénovým snackbarem. Slunečníky, lehátka i osušky můžete využívat na pláži i u bazénu zdarma.

All inclusive sport zahrnuje posilovnu, parní lázeň, saunu, billiár, stolní tenis, volejbal, bocciu a badminton. Za poplatek si můžete odpočinout při masážích, vyzkoušet vodní sporty nebo potápění u místních provozovatelů.
Pro děti je k dispozici miniklub (od 3 do 8 let), bazén, hřiště a speciální menu.

Komfortní pokoje jsou zařízené sprchou a WC, fénem, telefonem, sejfem, TV se satelitním příjmem, minibarem (za poplatek), klimatizací a balkonem nebo terasou s výhledem na zahradu nebo na moře.
Rodinné pokoje (pro 2 - 4 osoby) jsou zařízené stejně, ale jsou prostornější a mají navíc pohovku ke spaní.

Stravování: Polopenze (snídaně a večeře ve formě bufetu) nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře ve formě bufetu, pozdní snídaně v plážovém baru (10.30 - 11.30 hod.), káva, čaj a pečivo (15.00 - 16.00 hod.), zmrzlina pro děti (12.00 - 18.00 hod.), půlnoční snack (22.00 - 23.00 hod.). Místní alkoholické a nealko nápoje jsou v ceně od 10.00 do 23.00 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Egyptský hotel Swiss Inn Resort - možnost ubytování

Komentáře

Dovolenou v Swiss Inn Resortu můžeme jen doporučit, byli jsme tu už potřetí. Už po příjezdu z vás spadnou všechny starosti a můžete se nechat rozmazlovat. Personál a taky zahradníci se o zařízení starají s láskou. S pokoji jsme byli velice spokojeni a servis byl také moc dobrý. Myslím si, že všichni hosté byli také naprosto spokojeni s jídlem. Jídlo je opravdu rozmanité a moc dobře chutná. Co se týče pláže, tak ta je moc dobře udržovaná.

Egypt na Facebooku