Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Three Corners Ocean View, El Gouna

Bazén u hotelu Three Corners Ocean View, Egypt

Hotel Three Corners Ocean View leží přímo u moře, u přístavu Abu Tig v prázdninovém centru El Gouna. V nejbližším okolí hotelu najdete mnoho restaurací, barů a obchodů. K písečné pláži, která je vzdálená asi 1 km, se dostanete během dne zdarma hotelovým autobusem během 10 minut. Letiště Hurghada je vzdálené cca 25 km.

Hotel byl postavený v orientálním stylu a nabízí ideální předpoklady pro odpočinkovou dovolenou. Skládá se ze 2 budov, najdete tu také přijímací halu s recepcí a internetovým koutkem, výtahy, lobby bar, restaurace, 2 restaurace á-la-carte, snack bar.
Ve venkovních prostorech jsou 2 bazény se sladkou vodou, oddělený bazének pro děti, sluneční terasa a také bazénový a plážový bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži v ceně.

Pro ubytované hosty je zdarma stolní tenis, plážový volejbal, šipky, animační programy a živá hudba. Za poplatek je wellness centrum se saunou, parní lázní a whirlpoolem. Na pláži můžete vyzkoušet různé vodní sporty a potápění, blízku hotelu leží 18-jamkové golfové hřiště.

Hotel nabízí 234 pokojů, které jsou vkusně zařízené a vybavené telefonem, televizí se satelitním příjmem, sejfem, lednicí, klimatizací, sprchou, WC a také francouzským balkonem. Některé pokoje jsou s výhledem na moře.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře ve formě bohatých bufetů, odpoledne káva, čaj a pečivo, místní alkoholické a nealko nápoje od 10.00 - 00.00 hodin, v plážovém baru voda, soft drinky a malé snacky.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Three Corners Ocean View, El Gouna
Egyptský hotel Three Corners Ocean View - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme s hotelem velmi spokojení, byl to náš třetí pobyt b tomto hotelu a určitě nebyl poslední. Cítíme se tu už jako doma. Hotel je pro nás úplně ideální, nádherná poloha, potápěčská základna přímo před hotelem. Přímo u hotelu je malá písečná pláž s lehátky a slunečníky. Velkou pláž jsme osobně nepoznali, ale hosté v hotelu si ji moc chválili. Výběr jídel a nápojů je bohatý a pestrý, každý si zde přijde na své. Dostačující byla i nabídka animací. Výhodou jsou dva bazény, jeden je s animací a samozřejmě o něco hlučnější. Ten druhý je vhodný pro odpočinek. Okolí obou bazénů je velmi čisté a uklizené.

Egypt na Facebooku