Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Three Corners Rihana, El Gouna

Hotel Three Corners Rihana v El Gouně - bazény

Hotel se nachází v prázdninové destinaci El Gouna, přímo na písečné pláži krásně umístěné laguny. Laguna vede mělce do vody a je vhodná i pro děti. K hotelové písečné pláži, která leží u otevřeného moře, jezdí každou hodinu hotelový autobus. Možnosti nákupů a zábavy jsou v blízkém okolí. K přístavu jezdí pravidelně člun za poplatek.

Prázdninové zařízení střední třídy se skládá z komplexu budov: Rihana Resort a Rihana Inn. V obou částech najdete přijímací halu s recepcí (včetně sejfů), internetovou kavárnu, nákupní arkádu, restauraci s terasou, 2 á la carte restaurace a 4 bary. Co se týče venkovního zařízení, můžete využívat 3 bazény se sladkou vodou se 3 oddělenými dětskými bazény, sluneční terasu, bazénový bar a také snack bar. Dále je tu jeden nový bazén se dvěma vodními skluzavkami v části Rihana Resort. Lehátka, koupací osušky a slunečníky dostanete u bazénu a na pláži u laguny zdarma. Využít můžete i plážový bar.

Standardní pokoje v Rihana Inn jsou vkusně zařízené, s televizí včetně satelitního příjmu, sejfem, lednicí, klimatizací, sprchou/WC, balkonem nebo terasou. Komfortní pokoje v hotelové části Resort jsou velmi prostorné a podobně vybavené. Rodinné pokoje jsou vybavené podobně, ale jsou větší.
Denně se vyměňují ručníky a uklízí se pokoje. Ložní prádlo se vyměňuje 3x týdně.

Sportovní aktivity si můžete vybrat z této nabídky: tenis, biliár, sauna, masáže, půjčování kol v Rihana Resort a v blízkosti hotelu za poplatek si můžete zahrát na 18- jamkovém golfovém hřišti. Škola potápění Easy Drivers se nachází u hotelu. Pláž u otevřeného moře je ráj pro kite surfaře.
Můžete si zahrát stolní tenis, šipky, plážový volejbal, vyzkoušet si vodní gymnastiku.

Koná se tu také pravidelně zábavný program. 1x týdně si můžete užít břišní tanec, folklór nebo beduínskou párty (za poplatek).
Pro vaše nejmenší tu je miniklub Trixie, pro děti od 4 - 11 let. Děti se můžou vydovádět také na hřišti.

Stravování probíhá ve formě all inclusive. Snídaně, oběd a večeře v podobě bufetu, večery jsou na různá témata. Odpoledne dostanete kávu,čaj a pečivo a také zmrzlinu pro děti. K obědu si můžete vychutnat zákusek v plážovém baru. Místní alkoholické nápoje (pivo, víno, koktejly) a nealkoholické nápoje jsou v ceně během doby jídel a na baru od 10,00 - 24,00 hodin (čerstvě vymačkané džusy za poplatek).

Jeden z pokojů hotelu Three Corners Rihana v El Gouně

Komentáře

S hotelem jsem byla velmi spokojená. Špatná kvalita programů v televizi. Jídlo bylo velmi dobré. Vařily se různé národní kuchyně.

Egypt na Facebooku