Jste zde

Domů » Rudé moře

Rudé moře - golf

Rudé moře - golfové hřiště na pobřeží

Pojeďte se podívat na „riviéru“ Rudého moře na Sinajském poloostrově na severu nebo na západním břehu Rudého moře. Je to druhý nejdůležitější golfový region v Egyptě. Místa přitahují okolím plným fantazie a nabízí vzrušující výzvy.
Mírný kopec u Ain Sukhny leží přímo u golfového hotelu Stella di Mare, vzdálený jen hodinku cesty od Káhiry a asi 50 km jižně od Suezu. Jeho design utvářel Karl Litten a byl založen v roce 2006. Najdete zde 18 jamek pro mistrovství.

Golfový klub El Gouna je místem pro mistrovství od designéra Gene Batese a špičkového golfisty Freda Couplese v oblasti lagun přímo u Rudého moře, s výhledem na moře i hory. Každý týden se pořádají úvodní kurzy pro začátečníky s profesionály. Atraktivní je také Driving Range, který zahrnuje čtyři malé ostrovy. Klub byl založen v roce 1999 a má 18 jamek, široké kanály, mnoho vody, hodně větru a samozřejmě hodně slunce. Golfová akademie s rozmanitými možnostmi cvičení jako například aquarange, fitness club a skvěle vybavený profi obchod tuto nabídku dopňuje.

Madinat Makadi Golf Resort je rájem pro golfisty u Rudého moře, asi 15 km jižně od letiště Hurghada. Má 9 jamek a 18 jamek pro mistrovství.

Golfový klub Cascades v Soma Bay je přímo položený u Rudého moře. Největší výzvou je zde pátá jamka, kdy míček musí být odpálen přes mořské rameno. Green leží přímo na vodě, zelené dráhy se nacházejí v pouštním písku. To je první dojem z hřiště cascades. Design pochází od Garyho Playera. Hřiště existuje od roku 1999 a má 18 jamek pro mistrovství. Je koncipováno nejen pro začátečníky, ale také pro pokročilé, protože těžištěm je zvládnutí krátké hry, která každého ambiciózního golfistu na tomto hřišti výborně vycvičí.

El Gouna - známý golfový klub

Egypt na Facebooku