Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Albatros Palace Resort, Hurghada

Pohled na hotel Albatros Palace v Hurghadě

Komfortní hotel vyšší třídy leží přímo na pláži (pláž patří hotelu, je písčitá s kameny, boty doporučujeme). Poskytuje ideální podmínky pro strávení bezstarostné dovolené. Centrum Hurghady je vzdálené asi 20 km, funguje dobré autobusové spojení. Letiště je vzdálené jen 7 km, občas je možné zaslechnout jeho hluk.

Nově postavený komfortní hotelový areál provoz zahájil v létě 2008. Sestává z hlavní budovy a několika vedlejších budov. V elegantním hotelu je recepce, internetový koutek, 4 restaurace, pivnice, 4 kavárny, diskotéka, různé obchody, kadeřnictví. Ve velkoryse vytvořeném venkovním areálu naleznete sladkovodní bazén se samostatným dětským bazénem, malou skluzavku, vířivku, sluneční terasu s lehátky a slunečníky (gratis). U bazénu je bar. I na pláži jsou lehátka a slunečníky v ceně a další bar.

Velmi komfortně zařízené dvoulůžkové pokoje s telefonem, satelitní TV, minibarem, klimatizací, sprchou/WC, balkónem nebo terasou. Na výběr jsou i pokoje s přímým výhledem na moře. Rodinné pokoje mají podobné vybavení, navíc mají samostatnou ložnici. Dvoulůžkové pokoje lze obsadit také jen jednou osobou.
Celkově je k dispozici 620 pokojů.

Pro sportovní aktivity je v hotelu Beach Albatros osvětlený tenisový kurt, sauna, masáže, kulečník, na pláži potápění, různé vodní sporty. Pro malé děti (4 až 12 let) je v hotelu miniklub, dětský bazén a dětské hřiště. V ceně pobytu také stolní tenis, tenisový kurt (v hotelu Beach Albatros), plážový volejbal, posilovna.
Aqua Park special v hotelu Jungle Aqua Park: volný vstup do aquaparku s více jak 30 vodními atrakcemi (skluzavky, vlnobití, vodní hry a další). Vstupné a autobusová doprava v ceně (autobus 2x ráno, 2x večer), jídlo a nápoje za úhradu.

Stravování all inclusive: snídaně a večeře formou švédských stolů v rozličných restauracích (marocká, čínská, italská, středozemní). Obědy ve dvou restauracích nebo u bazénu. Pro spáče pozdní snídaně až do 11:00 hodin. Přes den jsou podávány různé svačiny a pro děti zmrzlina. Odpoledne káva, čaj, pečivo. Alkoholické a nealkoholické nápoje na barech od 10:00 – 24:00 hodin. Bar u bazénu a bar na pláži v provozu od 9:00 – 19:00 hodin.
Mezinárodní denní a večerní animační programy. Během letních měsíců jsou občas pořádány večírky na pláži.

Foto pokoje - hotel Albatros Palace

Komentáře

Určitě se staneme stálými hosty tohoto hotelu. Rádi jej také doporučujeme dále. Pro toho, kdo rád relaxuje v rámci hotelu, a nepotřebuje se vyžívat mimo areál, je tento hotel tím pravým odpočinkovým místem. Už jsme navštívili mnoho hotelů, a u některých si mysleli, že žádný už lepší být nemůže, ale v takto pěkném jsme ještě nikdy nebyli. Jídlo a nápoje byly tak neskutečně rozmanité, tak chutné a lahodné, že i my zkušení cestovatelé jsme byli totálně překvapení, samozřejmě příjemně.

Egypt na Facebooku